بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

تحرکات تل‌آویو برای اجرای طرح جنجالی «ترامپ»

با وجود مخالفت‌های گسترده در میان کشورهای عربی و اسلامی، رژیم صهیونیستی در حال زمینه چینی برای اجرای طرح جنجالی رئیس جمهور آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک نهاد ویژه در این وزارت خانه برای کوچ فلسطینی‌ها از نوار غزه ایجاد خواهد شد.

 

وی همچنین به ارتش رژیم صهیونیستی دستور داده بود که یک طرح برای کوچ فلسطینی‌ها از نوار غزه در راستای اجرای طرح ارائه شده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تدوین کند.

 

بخش نخست این طرح در نشست روز گذشته کاتس مبنی بر ارائه کمک‌های گسترده به کسانی که داوطلبانه نوار غزه را ترک می‌کنند بررسی شد.

 

این در حالی است که طرح ترامپ موجی از مخالفت‌ها را در میان گروه‌های فلسطینی و کشورهای منطقه به راه انداخته است. ترامپ خواهان تخلیه نوار غزه و اشغال آن توسط آمریکا شده بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار